Početak nove ere

 Konceptualna rješenja za sve djelatnosti.

Living Uniforms nastao je iz želje, koja se rodila 2009., da se renomirani svjetski brandovi približe domaćem tržištu, kako za obična kućanstva, tako i za gastroscenu. Poznati britanski, francuski i američki brandovi, a sve ih zovemo našima! Zašto bi najbolja radna odjeća bila rezervirana samo za ostatak svijeta? Širok spektar proizvoda koje nude Denny’s Brands, Clement, ShoesForCrews, Premier, Tibard i Oliver Harvey, odlične kvalitete po prihvatljivim cijenama, možete naći na našem webshopu.

Brand, od početka 2018. do danas, djeluje pod agencijom Living Concept, i to na području Hrvatske i susjednih zemalja. Ideja novog smjera branda Living Uniforms uključila je zaposlenike ostalih branši i pojedince koji vole lijepo, udobno i kvalitetno, pa se naša ponuda konstantno širi odjećom, obućom i dodacima koje se mogu koristiti u radno i slobodno vrijeme, u različitim sektorima. Novitet je ručna izrada i proizvodnja po mjeri, nakon koje svaki proizvod može postati unikatan, personaliziran i prilagođen vizualnom identitetu – Vas kao klijenta.

Osim navedenih proizvoda, htjeli smo dodati novu dimenziju konceptualnih rješenja za sve djelatnosti, budući da živimo u digitalno doba. Stoga su uvedene usluge digitalnog marketinga i web dizajna koje su potrebne svakoj djelatnosti, bilo da govorimo o dizajnu novih jelovnika, oglašavanju na društvenim mrežama ili izradi web stranice.

Naš tim, iako relativno mali, može ostvariti i najveće želje. Čine ga mladi i motivirani pojedinci – koji pažljivo biraju proizvode, koji precizno izvršavaju usluge, koji Vam uvijek pristupaju s ljudske strane, koji Vas iskreno savjetuju i s Vama stvaraju bolje radno okruženje za sve!

Bez puno filozofije, vizija cijele priče za cilj ima – pružiti najkvalitetniju moguću i sveobuhvatnu uslugu, razviti uspješne suradnje, stvoriti zajednicu punu inspiracije, dobre energije i pozitivnih iskustava, kako za nas, tako i za klijenta.

Chefs' Stage konferencija 2019